Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in D:\notoriousmonks.nl\wwwroot\site\system\classes\class_connect.php on line 59
The Notorious Monks - Welkom
Oct
28

Welkom

Welkom op de site van THE NOTORIOUS MONKS, de enige echte monnickendammer bigband!

Opgericht in 2006 spelen de Monks een smeuïg repertoire (jazz, rock, latin, funk) en hebben zij al heel wat gigs achter de rug: feesten, festivals, concerten etc.

Onder leiding van Rutger van Otterloo en met zangeres Jerney Molenaar maken The Notorious Monks elk optreden tot een feest!

Veel plezier op deze site!

 

De enige echte monnickendammer bigband The Notorious Monks startte in januari 2006 met een puike selectie van monnickendammer muzikanten, aangevuld met nog meer puike muzikanten uit Edam, Marken, Purmerend, Amsterdam en zelfs Haarlem.

Het eerste openbare optreden op het bigbandfestival te Alkmaar in juni 2006 leverde meteen de aanmoedigingsprijs op. Een vliegende start voor The Notorious Monks.

Inmiddels heeft de band veel gedenkwaardige concerten achter de rug, van driemaster Pollux tot een sloep op de Amstel, van swingend dansfeest tot menig muziekfestival.

Onder leiding van Rutger van Otterloo, bekend jazz-saxofonist , streven The Notorious Monks naar een eigen geluid waarbij kwaliteit en speelplezier voorop staan.

Op het repertoire staat natuurlijk veel jazz (naast o.a. klassiekers van Nestico en Ellington ook Mingus en Coltrane.) maar ook latin, funk en rock.

Hiermee zijn The Notorious Monks prima in staat een swingend concert te geven, waarbij dansen niet makkelijk valt te vermijden!

Dat Edam prachtige zangeressen voortbrengt heeft Sarina Reilingh bewezen. Zij was frontvrouw van de Monks van 2006-2010. Sinds de zomer van 2010 heeft Jerney Molenaar, ook uit Edam en ook fantastisch, haar plaats ingenomen.

Speciaal voor The Notorious Monks heeft de bekende bassist John Clayton de jazz-blues Jan’s Tune gecomponeerd, opgedragen aan onze bastrombonist Jan Everts.

Componist en arrangeur Wobbe Kuiper arrangeerde exclusief voor The Notorious Monks de standards Killer Joe en Oh, Lady Be Good

 

Reacties

2010-10-29 09:31:43 door: Sarina Reilingh
Ziet er strak uit jongens! Keep up the good work! :)

*


Als u de code hier boven niet goed kan lezen, klik dan op vernieuwen